Wat maken we

Onze liefde voor de Nederlandse kust vertaalt zich naar onze strandhuisjes, paviljoens en recreatiewoningen. Geniet mee in een van onze prachtige houten bouwwerken.

Wat maken we

Strandhuisjes

Voor ieder een speciale plek

De gordijnen open en direct zicht op zee. Mensen beleven dit dagelijks in onze maatwerk strandhuisjes. Op onze productielocatie in Utrecht bouwen we uw strandhuis zo compleet mogelijk, waarna we het in zijn geheel naar de plaats van bestemming brengen.

Strandpaviljoen

Het realiseren van een visie

Uw strandpaviljoen maken wij op maat. We denken met u mee in het ontwerp en zorgen voor de bouw en afbouw op locatie. Omdat onze bakens altijd op maat gemaakt worden, bepaalt u zelf de indeling. Daarbij adviseren wij u uiteraard over de do’s en don’ts van bouwen aan het strand.

Recreatiewoningen

Ook voor op het land

Ook voor landrotten staan wij graag klaar. Onze maatwerk huisjes zijn namelijk ook zeer geschikt als recreatiewoning. Op onze productielocatie in Utrecht kunnen wij deze zelfs in grote aantallen produceren, waarna we de woningen voor u compleet naar de plaats van bestemming brengen.

Maatwerk

Voor ieder wat wils

Zoekt u de sfeer van onze bakens, maar past uw droom niet in de genoemde categorieën? Ook dan kunnen wij u zeker helpen. Leg uw idee aan ons voor en samen bepalen we de koers voor een succesvol project, waarin we ook uw droom waarmaken.

Hoe ziet het proces eruit?

Kennismaking

Alles begint bij uw dromen. Vanuit uw wensen gaan we het gesprek aan en kijken we hoe we uw ideeën vorm kunnen geven. Vanuit onze ervaring vertalen we uw dromen naar concrete plannen. Natuurlijk dragen we zelf ook ideeën aan om uw baak nóg iets mooier te maken.

Ontwerp

Zodra de stip op de horizon duidelijk is, gaat de architect aan de slag. Wij hebben hiervoor vaste partners, maar u kunt uiteraard ook uw eigen architect meebrengen. Met architect, constructeur en ons team kijken we samen naar de beste oplossing voor uw baak.

Realisatie

Na het ontwerp, starten onze werkvoorbereiders de uitwerking en planning. De juiste materialen worden besteld en op onze productielocatie in Utrecht krijgt uw baak langzaam vorm. We bouwen het hier zo compleet mogelijk af, zodat we op locatie slechts de finishing touch hoeven te doen.

Transport

Vanuit Utrecht vervoeren we uw baak naar de plaats van bestemming. Ter plaatse leggen we de laatste hand aan uw huisje of paviljoen. We bouwen dusdanig, dat alles makkelijk te verplaatsen is. Ook ná plaatsing, wanneer u bijvoorbeeld enkel een seizoensvergunning heeft.

Wil je meer weten? neem gerust contact met ons op!